husBilsverkstad Norrköping

KP Motor & Fritidsservice AB

Vi är din husbilsverkstad i Norrköping. Hos oss kan du få hjälp med service och reparationer på de allra flesta bilmärken och fritidsfordon. Med flera års erfarenhet som mekaniker reparerar vi det fordon du behöver hjälp med.

Kontakt

Din husbilsverkstad i Norrköpiing

Välkommen till din husbilsverkstad i Norrköping! När du lämnar in din bil är det viktigt att du lämnar in den på en auktoriserad verkstad som har både erfarenhet och den kunskap som krävs för just din bil. Vi är en av de modernaste husbilsverkstäderna i Östergötland, tillsammans med fantastiska mekaniker kan vi ge din bil den reparation som krävs oavsett behov av maskin.

En oberoende märkesspecialist för dig i Norrköping

Vår husbilsverkstad arbetar inte med genvägar eller snabba lösningar som håller kort. För oss är det viktigt att det arbete vi genomför håller länge och upprätthåller den kvalité som vi garanterar. Genom att vara oberoende av en märkesspecialist kan vi beställa delar direkt från leverantörerna, det gör att du som kund kan spara in en hel del i plånboken. 

Genom att alltid vara tydliga med vad det är du betalar för, vad vi kommer göra för åtgärder på bilen och hur vi kommer utföra åtgärderna undviker vi missuppfattningar och diverse tvister som kan uppstå. Om det skulle dyka upp något under arbetets gång kontaktar vi givetvis dig för att se över hur vi ska göra vid ett sådant läge. För oss är det viktigaste att vi som en seriös husbilsverkstad i Norrköping är ärliga gentemot våra kunder.

En bakgrund med verktyg i en bilverkstad i Norrköping

En trygg husbilsverkstad

Vi kan hjälpa dig med kamremsbyten, reparationer, fukttester och diverse andra delar i husbilen. För att kunna hantera stora husbilar krävs större och kraftigare redskap än för vanliga personbilar och mindre fordon. Med duktiga och utbildade mekaniker kan vi snabbt hjälpa dig med din husbil i Norrköping med omnejd.

KP Motor och Fritidsservice AB är en husbilsverkstad som erbjuder service, reparation och däckhotell för husbilar och diverse fordon. Vi tar emot alla husbilar, gamla som nya. Så behöver du en bilverkstad i Norrköping eller Linköping är vi rätt för dig!

Service

Vi hjälper dig med din årliga service. En service är till för att upptäcka fel innan det är försent, för att undvika skador. Vi kollar över lampor, vätskor, bromsar, däck, vindrutor, instrument, motorn och bilens interiör. Därefter provkör vi bilen för att kontrollera att inga problem uppstår när motorn slås på och av. Att ta in bilen på service kan vara tråkigt, men extremt viktigt.

Verkstad

Låter bilen konstigt? Lyser någon lampa? Ta hjälp av vår verkstad som hjälper dig hitta en lösning på problemet. Idag är det vanligt att kunder väntar med att lämna in bilen, oftast tills det är försent och priset för lagningen fördubblas. Kom in i tid för att minska skadan på bilen och framförallt risken att du skadas. Våra mekaniker har erfarenhet av olika fordon och olika märken.

Däckbyte

När det är dags för däckbyte på vår verkstad kan vi erbjuda dig flertalet olika lösningar. Vi kan givetvis byta dina däck snabbt och enkelt med fälgarna på , men vi kan även göra en omläggning av dina däck. Om du exempelvis har nya däck eller om du endast kör med ett par fälgar året om är detta en bra lösning. Vi erbjuder även alla våra kunder balansering av däcken till ett bra pris.

Däckhotell

Hos oss kan du smidigt och enkelt lämna in diverse däck när det är dags för säsong. Genom att lämna in däcken på vårt däckhotell sparar du plats, energi och framförallt krångel. Lämnar du in dina däck på däckhotellet intill vår husbilsverkstad  hanteras däcken på ett hållbart sätt, med rätt lufttryck, rätt temperatur och på en torr yta. På så sätt minskar risken för att gummit försämras.

EN ERFAREN HUSBILSVERKSTAD

På vår husbilsverkstad arbetar mekaniker med lång erfarenhet och med en bred kunskap inom alla fordon. Vi utbildar oss ständigt i nya fordons tekniker och håller koll i utvecklingen så gott det går. För oss är det viktigt att följa branschen och dess utveckling noggrant. På så sätt kan våra mekaniker ge dig som kund  Norrköping de reparationerna som är aktuella. Vår husbilsverkstad är perfekt för dig som bor i Linköping eller Norrköping!

En ärlig verkstad för dig i Norrköping

Om du vet vad som är felet på din bil kan du alltid ringa in till oss för att få ett ungefärligt prisförslag. Vet du däremot inte vad som är felet är du välkommen att komma förbi vår husbilsverkstad, så vi kan se på ett ungefär vad som bör åtgärdas. Innan vi påbörjar arbetet lämnar vi ett ungefärligt prisförslag, skulle fler åtgärder behövas göras under arbetets gång kontaktar vi dig för att då diskutera diverse pris och åtgärder. För oss är det viktigaste att vi lämnar ifrån oss en körduglig och säker bil.

KONTAKTA OSS

Välkommen in till oss! På Facebook uppdaterar vi med fantastiska erbjudanden, vid avvikande öppettider och på tidigare arbeten. Vi svarar givetvis så snabbt vi kan, men ibland måste vi även laga bilarna. Om du inte skulle nå oss på telefonen är du välkommen att mejla oss, så svarar vi så snabbt vi får möjlighet.

Hitta till vår husBILsverkstad

För dig i Norrköping är vår husbilsverkstad lätt att hitta. Vi håller till på Roxtorpsgatan 18. Här har vi en lokal med kapacitet för att serva och reparera flertalet bilar på en och samma gång. Du är välkommen in till oss under våra öppettider, men för bäst service rekommenderar vi dig att alltid slå oss en signal innan.